Aksjer for nybegynnere

Har du noen gang handlet aksjer uten å egentlig vite hva du driver med? Eller kanskje du har planer om å kjøpe aksjer, men vil vite litt mer om hva du faktisk driver med? Uansett hva grunner er, så er det alltid lurt å skaffe seg litt grunnleggende informasjon før du bruker pengene dine på noe sånt. Derfor har jeg laget aksjer for nybegynnere, sånn at dere har en litt bedre forståelse for hvilken aksje dere kjøper.aksjer for nybegynnere

Kjøper du en aksje, så kjøper du egentlig en eierandel i et aksjeselskap. Hvor mye en aksjer er verdt kommer an på fremtidige utbetalinger fra selskapet til aksjeeierne. Og prisen på aksjen kommer an på ting som hvor dyktig bedriften er til å skape verdier, rentenivået, den økonomiske utviklingen, markeds-psykologi og så videre.Derfor er det ekstremt vanskelig for en nybegynnere å vite hvilken aksje de skal kjøpe. For hvordan skal en «aksje nybegynner» vite den økonomiske utviklingen til en aksje, eller markeds-psykologien for den saks skyld.

Dette er ikke noe hvem som helst vet, men det finnes fult lovlige nettsider som kan gi deg informasjon om hvilke aksjer som veldig sannsynlig kommer til å stige. Det finnes mange, men ikke alle er like seriøse. Jeg har testet flere forskjellige sider, og kom frem til to sider som virkelig vet hva de snakker om. Jeg skal ikke gå inn på akkurat hvor mye penger jeg tjente, meg jeg kan si så mye at det var seks siffer.

aksjer for nybegynnere

Som sagt er det to nettsider som skiller seg ut. Og som alle sider som dette, så får du ikke denne informasjonen gratis. Det koster ca $100 å bli medlem av en sånn side, men dette tjente jeg tilbake samme dag. Og det er mye smartere å bruke $100  for å få vite hvilke aksjer du skal kjøpe, en å kjøpe feil aksje.

Dette er uten tvil en av de beste metodene for å tjene penger på  nett, selv om du er nybegynner innen kjøp av aksjer. For med en side som Stock Millionares eller PennyStockPropeth, så er du plutselig ikke en nybegynner, men en aksje ekspert. Dette er grunnen til at jeg har laget aksjer for nybegynnere, så du skal vite hvor du skal begynne. Jeg vet det kan virke rart å betale for å bli medlem på en sånn side, men hvorfor skulle noen lage en sånn side uten å tjene noe på det? Jeg har testet begge, og ble enkelt og greit enda rikere på begge sidene. Så skal du tjene penger på aksjer som nybegynner, er slike sider den beste metoden.

Social tagging: > > > > > > > > > > >

Legg igjen en kommentar